نکاتی برای خوردن سویق:
19 خرداد 1395
روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است.
مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده. افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند.
برای سلیقه های متفاوت می توان به آن شکر یا سماق اضافه کرد.
برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد.
اگر سویق نم زده شود و به آن شکر اضافه شود عطش زیاد را قطع می کند.
اضافه کردن شکر به سویق اگرچه باعث چاقی می شود ولی قوت جماع مردان را کاهش می دهد.
سویق عدس باید به مقدار زیاد و به عنوان وعده ی غذایی میل شود.