طرز تهیه کله جوش
26 تیر 1397
کله جوش
مواد لازم: دوغ کشک : ۱ لیتر معادل ۴ لیوان
روغن ارده کنجد و یا روغن زرد : ۲ قاشق غذاخورى
پیاز : ۱عدد
نعناع و آویشن : از هر کدام ۱ قاشق غذا خورى
روش پخت : ابتدا دوغ کشک را مى جوشانیم، سپس پیاز خلال شده را در روغن سرخ می کنیم ، نعناع و آویشن را به آن اضافه کرده و در آخر دوغ کشک را داخل کاسه مى ریزیم و غذا را با پیاز داغ و نعناع و آویشن تزیین می کنیم .
این غذا با نان سالم محلى به صورت ترید میل می شود.