شیرینی شکرپاره
?? شیرینی شکرپاره ??
?مواد لازم: ?
?آرد نخودچی: ۵٠ گرم
? روغن زرد محلی( کره): ۵٠ گرم
? شکر سرخ: ٢٠٠ گرم
? مغز بادام، مغز پسته و مغز فندق ریز شده: از هر کدام ١۵٠ گرم
? پودر هل: به میزان دلخواه
? پودر نارگیل، خلال پسته و بادام برای تزیین: به میزان دلخواه
?طرز تهیه:?
? ابتدا روغن زرد و آرد نخودچی را در ظرف مسی با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی تفت خورده و بوی خامی آن گرفته شود، سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود. شکر سرخ و پودر هل را افزوده و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. خمیر بدست آمده را به ٣قسمت تقسیم کرده و به هر قسمت مغز ریز شده مورد نظر را افزوده و کاملاً مخلوط کنید. به اشکال دلخواه درآورده و با خلال بادام، پسته و یا پودر نارگیل تزیین نموده و در ظرف مورد نظر بچینید.?
?توجه:?
? در صورتیکه خمیر چسبندگی لازم را نداشت، یک قاشق روغن زرد اضافه نمایید.
? پودر نارگیل را با آب آلبالو، زعفران ویا رنگ طبیعی دلخواه رنگی کنید.