شبهه حجاب در جوامع غربي
بهتر است بدون تعصب نگاه كنيم در كشورها يي كه زنان حجاب ندارند براي مردان آن، وضع زنان عادي مي شود و عملا جلوه تحريك كننده اي ندارد .
قبل از اينكه به پاسخ برخي مطالبي كه مطرح كرده ايد بپردازيم ذكر چند نكته ضروري است. حقيقت آن است كه شبهه اندازان ، كه بدون علم و با انگيزه هاي عمدتا نفساني و بعضا شيطاني به تحريف قرآن و معارف اسلامي روي آورده اند، گاهي آنقدر وقيحانه عمل مي كنند كه متوجه لوازم تاسف بار توجيهات خود نيستند. توصيه ما به شما كه بعد از عمري قصد عمقي كردن عقايد خويش داريد، نيز اين است كه علم را با اتصال به منابع پاك آن بدست آوريد و قبل از هر چيز آن را با سئوال مطرح كنيد. السوال مفتاح العلم ؛ پرسش گري مفتاح و كليد علم و علم هم شاهراه نجات است. لكن جهت گيري هاي احساسي و عاطفي و تحت تاثير انبوهي از شبهات بي پايه و اساس دگر انديشان قرار گرفتن ، همچون ساختمان خرابه اي است كه هر لحظه امكان تخريب آن بر سر رهگذر اين وادي خطرناك وجود دارد. خداوند متعال در مورد كساني كه خود را در دامان شبهه افكني هاي مزورانه و منافقانه دگر انديشان مي اندازند اخطار مي دهد كه َ الَّذينَ لا يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ وَ ارْتابَتْ قُلُوبُهُمْ فَهُمْ في رَيْبِهِمْ يَتَرَدَّدُونَ اين ها كساني هستند كه ايمان به خداوند و دستورات الهي و روز قيامت ندارند و قلبهايشان در شبهات سرگردان است.
نكته ديگر آنكه ، ذهن در مورد پذيرش ، پاسخ هاي منطقي انبوه شبهات مقاومت مي كند. بنا بر اين علاوه بر اينكه شبهات احتمالي را به سئوال و پرسش تبديل مي كنيد، آن ها را تفكيك كنيد و جداگانه ارسال كنيد تا جواب كامل و شايسته تري دريافت كنيد و تا جواب همه ابهامات ناظر بر يك پرسش را دريافت نكرده ايد سراغ شبهه يا پرسش ديگري نرويد. در ادامه به بخشي از شبهات مطرح شده در مطالب ارائه شده خواهيم پرداخت.
جواب اجمالي:
فكر مي كنيد اگر به قول شما حجابي نبود ، و نتيجتا مردان تحريك نمي شدند چه اتفاقي مي افتاد؟ آيا ديگر انگيزه اي براي ازدواج و گرايش به زن وجود داشت؟ اگر مردان احساس نياز به زن نكنند و به قول شما تحريك نشوند ، نيازهاي جنسي خود را چگونه برآورده مي سازند؟ تحريك نشدن آن ها باعث مرگ غريزه جنسي مي شود يا شكل و كيفيت آن را عوض مي كند؟ اصلا ، آيا پوشش كامل اسلامي زن ، شهوت و نياز زودگذر جنسي را تحريك مي كند يا نيازهاي رواني و عاطفي را؟ وقتي يك مرد ، زن با حجاب كامل را مي بيند تحريك جنسي مي شود يا تحريك رواني؟ برعكس وقتي يك مرد يك زن بدپوشش را مي بيند چه اتفاقي مي افتد، ايا تحريك جنسي نمي شود؟ در كشورهاي غربي و اروپايي كه شاهد بي حجابي و بدپوششي زنان هستيم و به قول شما حساسيت ها نيز از بين رفته است و جرائم جنسي معدوم شده است؟
بايد بگوييم حساسيت نسبت به زن و تعامل عزتمندانه جنسي از بين رفته ولي نيازها و غرايز جنسي تبديل به انحراف جنسي شده است. همجنس بازي ، روابط با حیوانات روابط غیر اخلاقی با محارم و روابط با كودكان و ده ها انحراف جنسي ديگر محصول تحريك نشدن مردان با زناني است كه به قول شما ديگر حساسيت برانگيز نيستند.
جواب تفصيلي:
عادي شدن بيحجابي و از بين رفتن حساسيت مردان نسبت به برهنگي زنان آثار بسيار شومي در روابط جنسي به جاي مي گذارد. وقتي حساسيت جنسي نسبت به زنان از بين برود نيازهاي جنسي شكلي انحرافي و بيمار گونه به خود مي گيرند و به شكل هاي تنفرانگيز و در بسياري از موارد خطرسازي تبديل مي شوند. گرايش به تجاوز به عنف، سكس همراه خودآزاري، سكس همراه با دگرآزاري، رابطه با حيوانات، رابطه با كودكان و محارم و ده ها انحراف جنسي ديگر از جمله نتايج مرسوم چشم و دل سيري مردان و زنان از يك ديگر است.
آنچه در اين فرايند اتفاق مي افتد از بين رفتن حساسيت نسبت به همسر از يك سو و شعلهور شدن آتش تنوعطلبي رواني از سوي ديگر است. امروزه در كشورهاي غربي، يكي از بحرانها و مشكلات مهم، سرد مزاجي مردان است. اين مشكلات گاه آن چنان عميق است كه زنان متمول و متعلق به طبقه متوسط به خاطر آنكه از لحاظ جنسي ارضا نميشوند به برخي از كشورهاي آفريقايي مي روند و با صرف هزينههاي زيادي، نياز خود را بوسيله جوانان آفريقايي بر طرف ميكنند. در كشورهاي غربي، دولتها از انواع روشها براي تقويت تمايل جنسي همسران استفاده مي كنند. سردمزاجي مردان مشكل مهمي در اينگونه كشورهاست. حتي در برخي از كشورها دولت در ساعات پاياني شب انواع فيلم هاي پورنو (غیر اخلاقی) را در تلويزيون به نمايش ميگذارد تا شايد زنان و مردان با ديدن اينگونه فيلمها تحريك شده و بتوانند رابطهي جنسي كوتاهي داشته باشند. مسلما سردي روابط عاطفي به سست شدن بنيانهاي زندگي مشترك ميانجامد اين مسأله موجوديت خانواده را دچار مخاطرههاي جدي كرده است. علت اين سردي جنسي و در پي آن سردي عاطفي، حضور انبوه كالاهاي جنسي در كوچه و خيابان است. بيحجابي و بيبندوباري زنان همچنين يكي از مهمترين عوامل روابط نامشروع در جامعه است كه خود مسئله اي طولاني، مهم و قابل توجه به شمار ميرود.
يكى از غرايز خدادادى در ساختمان وجودى انسان، غريزه جنسى است كه نيرومندترين و ريشهدارترين غريزه آدمى است و در صورت كنترل آن، مىتواند علاوه بر تداوم و استمرار نسل بشر، موجبات و امنيت روانى انسانها را فراهم كند. در قوانين اسلام، براى استفاده درست از اين غريزه حياتى، مكانيسمهاى گوناگونى مطرح شده است كه حجاب و وجود حريم بين زن و مرد، يكى از راهكارهاى مهم آن است. بدون شك، نبودن حريم بين زن و مرد و آزادى معاشرتهاى تعريف نشده و بىبندوبار (با آرايشهاى گوناگون)، هيجانها و التهابهاى جنسى را فزونى مىبخشد و تقاضاى برهنگى را به صورت يك عطش روحى و يك خواست سيرىناپذير درمىآورد. اسلام به قدرت شگرف اين غريزه آتشين توجه كامل داشته و تدابير زيادى براى تعديل و رام كردن اين غريزه انديشيده است و در اين زمينه هم براى زنان و هم براى مردان، تكاليف خاصى معين كرده است. وظيفه مشترك زن و مرد اين است كه چشم خويش را از نگاه به نامحرم بپوشانند و از نگاه شهوتآميز بپرهيزند؛ اما زنان - به خاطر جاذبههاى بيشتر - وظيفه خاصى دارند و آن اين كه بدن خود را از مردان بيگانه بپوشانند و در اجتماع با آرايشهاى تحريكآميز، ظاهر نشوند و به جلوهگرى و دلربايى نپردازند تا زمينه انحراف مردان و به ويژه جوانان فراهم نشود. از طرف ديگر با سفارش اكيد به ازدواج ، اين غريزه طغيان گر را در قالب خانواده كنترل مي كند و همين غريزه طغيان گر افسار زده شده ، وسيله اي براي تعالي و تعامل شايسته زن و شوهر و نظام خانواده و به تبع آن جامعه مي شود.
حجاب ، حكمت هاي متعدد ديگر نيز دارد كه بررسي همه انها از طاقت اين پرسش و پاسخ خارج است.
نكته تامل انگيز و تعجب آور و حتي مضحك آنكه برخي ادعا كرده اند كه چون آيات حجاب خطاب به مومنين و مومنات بوده است ، شامل همه مسلمانان نمي گردد!!! استدلال مضحكي كه مادر فرزند مرده را نيز به قهقهه مي اندازد. اگر قرار بر اين باشد كه چنين استدلالي درست باشد ، پس :
قرآن مي گويد؛ يا ايها الذين آمنوا كتب عليكم الصيام ؛ چون خداوند خطاب به مومنان گفته روزه بر آنها واجب است پس بر مسلمانان واجب نيست!!!
قرآن مي گويد؛
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا كُلُوا مِنْ طَيِّباتِ ما رَزَقْناكُمْ وَ اشْكُرُوا لِلَّهِ ؛ چون خداوند به مومنان گفته است كه از طيبات بخورند و شكر خدا بگويند پس مسلمانان كثافات را هم بخورند اشكالي ندارد و لازم نيست شكر گزار باشند!!
چون خداوند فرموده: يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِصاصُ فِي الْقَتْلى؛ پس فقط مومنان هستند كه قصاص مي شوند و اگر مسلماني مرتكب قتل شد قصاص نمي شود!!!
از آنجا كه قرآن به مومنان خطاب كرده كه ؛ يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا أَنْفِقُوا مِنْ طَيِّباتِ ؛ پس مسلمان لازم نيست از مال هاي حلال صدقه بدهند!!!
چون خداوند خطاب به مومنان گفته ربا نخورند ؛ يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لا تَأْكُلُوا الرِّبَوا أَضْعافاً مُضاعَفَةً ُ؛ پس مسلمان اشكالي ندارد كه ربا بخورد!!!!
در اين صورت بيش از 280 آيه قران كه خطاب را مومنين و مومنات قرار داده است براي مسلمان لازم الاجرا نخواهد بود!!!
حقيقت آن است كه ايمان مراحل مختلفي دارد كه از تسليم صرف زباني و قول به شهادتين شروع مي شود و به مراحل كامل ان كه مخصوص پيامبران و مخلصين است ادامه مي يابد. خطاب مومنين و مومنات و آمنوا همه اين مراحل را در بر مي گيرد و شامل همه مراحل ايمان و از جمله مسلمان مي شود، مگر آنكه قرينه اي بر خطاب به سطح خاصي از ايمان وجود داشته باشد.