کیک میوه ای بدون شکر
مواد لازم برای کیک میوه ای بدون شکر :
کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد شد:150 گرم
آرد معمولی:350 گرم
بکینگ پودر:2 قاشق چایخوری
پودر ادویه مخلوط:1 قاشق چایخوری
برگه زردآلو خرد شده:75 گرم
خرمای خشک خرد شده:75 گرم
گیلاس شکری خرد شده:75گرم
کشمش:100 گرم
شیر:125 میلی لیتر
تخم مرغ زده شده:
پوست رنده شده پرتقال:1 عدد
آب پرتقال:6 قاشق غذاخوری
عسل:3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر :
قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.
کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.
زردآلو، خرما، گیلاس شیرین، کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی پرتقال(لیمو )و آب پرتقال(لیمو) مخلوط نمایید.
عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.
کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزد تا اگر کارد را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.
قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.