چرا کاهو با سکنجبین
20 شهریور 1393
به اعتقاد درمانگران طب سنتي مصرف كاهو در كنار سكنجبين علاوه بر درمان خارش و ترك هاي پوستي به بهبود رنگ زرد ناشي از افزايش صفرا در بدن كمك مي كند.
افرادي كه ميزان صفراوي تجمع يافته در بدن شان زياد است و گرماي بدن شان بالاست با مصرف كاهو و سكنجبين مي توانند اين گرمي را كنترل كنند و صفراوي مازاد بدن را دفع مي كنند.
خوردن كاهو و سكنجبين مي تواند به مرور خشكي و عصبانيت فرد گرم مزاج را كاهش دهد و حتي بر حالات روحي او نيز اثر بگذارد.