مصرف سالاد با غذا
03 مرداد 1394
دکتر رسول چوپانی، متخصص طب سنتی و عضو هیئتعلمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
در دومین سمینار تخصصی طب سنتی در زمینه اصلاح سبک زندگی، تاکید کرد که تداخلهای غذایی باعث ایجاد اختلال در
دستگاه گوارشی و سوءهضم میشوند: «بر اساس مطالعههای انجام شده در طب سنتی یکی از بدترین عادتهای
خوراکی این است که چند غذای مختلف از نظر رنگ، طعم و کیفیت را در یک نوبت غذایی مصرف کنیم.»
بر اساس این گفته، بهتر است که مصرف انواع سالاد همراه غذای اصلی تا حد ممکن محدود و مصرف سالادها به کمی قبل
یا بعد از صرف غذای اصلی، موکول شود.
دکتر چوپانی به این نکته هم اشاره کرد که مصرف یکی، دو بار سالاد همراه غذا، مشکلی ایجاد نمیکند اما استمرار این
عادت، میتواند مشکلات گوارشی مختلفی را در درازمدت برای افراد به وجود بیاورد.