قاتق گوشت
گوشت چرخ کرده گوسفند ۲۵۰ گرم
سيب زميني متوسط ۲ عدد
رب گوجهفرنگي ۱قاشق غذا خوري پر
آرد نخودچي ۱قاشق غذا خوري پر
نخود 1/2پیمانه
تخم شوید۱قاشق غذا خوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
پودر زنجبيل نصف قاشق چايخوري
زيره(سبز يا سياه) يک قاشق چايخوري
نمک به مقدار لازم
روغن ۱قاشق غذا خوري
پياز متوسط ۱عدد
زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهيه:
۱٫ ابتدا روغن را درون قابلمه ريخته و پياز متوسطمان را ريز خرد کرده و درون روغن تفت ميدهيم وقتي طلايي شد زرد چوبه و رب گوجه را اضافه ميکنيم و تفت ميدهيم و حالا آب را به پياز ورب گوجه اضافه ميکنيم البته نه زياد بعد سيب زميني هايمان را ورق ورق ميکنيم به اندازه ي يک و نيم سانت،حالا درون قابلمه ميريزيم که با رب گوجه و پياز و زرد چوبه بپزد
۲٫ در حين پختن سيب زميني نخود ها را با پیاز در هاون کوبیده سپس گوشت چرخ کرده ونمک،فلفل،،زرد چوبه،زنجبيل،تخم شوید،جعفري خشک و زيره را با هم اضافه می کنیم و آرد نخود چي الک شده را کم کم به آن اضافه ميکنيم،.
۳٫ به اندازه ي يک گردوي بزرگ مواد را درون کمي آب جوش در يک کاسه کمي رقيق ميکنيم و در آب در حال جوشيدن قابلمه ميريزيم جهت غلظت قاتقمان،
۴٫ حالا به اندازه ي دلخواه تکه اي از مواد گوشتمان را در دست گلوله کرده و درون آب درون قابلمه که در حال جوشيدن هست آرام رها ميکنيم و همين طور تمامي مواد گوشتمان را به همين شکل درون قابلمه ميريزيم کمي که جوش خورد و خودش را گرفت زير شعله را کم ميکنيم و و سر قابلمه را ميگذاريم تا غذايمان خوب جا بيفتد در آخر مرحله پخت کمي نمک به آب گوشتمان اضافه ميکنيم.