طرز تهیه کبه سیب زمینی
مواد لازم کبه سیب زمینی
سیب زمینی 1500 گرم
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
قرص عصاره مرغ 2 عدد
تخم مرغ 1 عدد
کره آب شده 4 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری 4 قاشق غذاخوری
گردو خردشده و تفت داده شده 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع گیاهی 2 قاشق غذاخوری
نمک ½1 قاشق مرباخوری
ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ¼قاشق مرباخوری
طرز تهیه کبه سیب زمینی
یک ظرف مناسب سرو که بتوانید داخل فر قرار دهید را انتخاب کنید و با 2 قاشق غذاخوری کره آب شده چرب کنید و روی آن 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری بپاشید بطوریکه کل سطح ظرف پوشیده شود.
سیب زمینیها را آبپز کنید، سپس آنها را پوست بگیرید و له کنید.
سیب زمینیهای له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید.
داخل تابه روغن مایع را گرم کنید و پیازها را در آن به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه آن را تفت دهید.
قرصهای عصاره را خرد کنید و همراه با گردو خرد شده و ادویه به گوشت اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
نیمی از مخلوط سیب زمینی له شده را کف ظرف ریخته و صاف کنید، سپس تمام مخلوط گوشت را روی آن ریخته و یکنواخت پخش کنید. باقیمانده پوره سیب زمینی را در لایه بعد روی گوشت بریزید و صاف کنید.
روی آن را با بقیه آرد سوخاری و بعد بقیه کره آب شده بپوشانید.
در فر که آن را از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کردهاید به مدت 02 الی 52 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود.