طرز تهیه کالباس خانگی
06 تیر 1395
طرز تهیه کالباس خانگی
مواد لازم
750گرم گوشت مرغ یا گوشت قرمزچرخ شده
3یا4 قاشق نشاسته ذرت
4حبه سیر رنده شده
1قاشق مرباخوری هل باد
1قاشق مرباخوری زنجبیل
نمک وفلفل سیاه به میزان لازم
1زرده تخم مرغ
همه مواد را مخلوط کرده و ورز می دهیم تا خوب چسبندگی پیدا کند بعد آن را رول کرده داخل فویل می گذاریم
وروی بخار آب به مدت 80 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد سپس آن را از روی حرارت برداشته واستفاده می کنیم.