طرز تهیه کالباس
طرز تهیه کالباس خانگی
مواد لازم :
گوشت مرغ یا قرمز بدون استخوان 750گرم
سیر 4 حبه
زرده ی تخم مرغ 1عدد
آرد ذرت 3 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
زنجبیل یک قاشق مربا خوری
هل باد 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه :
گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 120دقیقه آن را بخار پز کرده ( یا در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »