طرز تهیه چای به
طرز تهیه چای به
?روش تهیه
✔برای تهیه چای «به» باید به اندازه نصف قاشق غذاخوری «به» خشک شده را در یک لیوان آب جوشیده ریخت و در آن را گذاشت تا دم بکشد. بعد از یک ربع این چای آماده نوشیدن است. و همراه عسل میل نمائید.
?در فصولی که «به» در دسترس است، میتوان برای تهیه چای آن از میوه تازه هم استفاده کرد.
به این ترتیب که میوه را رنده میکنند و یک قاشق غذاخوری از آن را در آب جوش میریزند و بعد از یک ربع چای به دست آمده را مصرف میکنند.
به تقویت دستگاه گوارش و قوای مغزی کمک می کند و نوشیدنی آرامش بخش است
?درمان گلو درد و سرفه
?لعاب خیس کرده به دانه گلودرد را تسکین و سرفه را درمان میکند.
همچنین برای رفع عطش، سوزش دهان و گرفتگی صدا، خوردن به دانه بسیار موثر است.
?سلامت روان
?جوشانده برگ به، از راههای درمان عصبانیت است.
ویتامین B موجود در به ، نیز سبب آرامش اعصاب و تقویت قلب میشود.