طرز تهیه پیتزا گوشت وقارچ
گوشت چرخ کرده 200 گرم . فلفل دلمه ای 1 عدد . رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
قارچ 200 گرم . پیاز 1 عدد . سیب زمینی سرخ شده به میزان لازم . پنیر پیتزا مقدار لازم . زیتون و آویشن و کنجد مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا مخلوط : پیاز را خرد کنید و درون ماهتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ، پودر آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید ؛ با حرارت ملایم مواد را تفت دهید و پس از اینکه گوشت سرخ شد از روی حرارت بردارید.
قارچ ها را حلقه ای خرد کنید ، فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید ، مقداری زیتون نیز خرد کنید.
خمیر پیتزا را نازک پهن کنید ، رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن زیتون تفت دهید و روی خمیر پیتزا بریزید و خوب پخش کنید ، مقداری پنیر روی رب بریزید سپس قارچ و مایه گوشت وسیب زمینی سرخ شده را روی خمیر بریزید و روی مواد را با لایه ای از پنیر پیتزا بپوشانید.
روی پنیر فلفل دلمه ای و زیتون خرد شده وکنجد بریزید سپس پیتزا را به مدت 15 – 20 دقیقه داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
در صورتی که میخواهید پنیرها رنگ طلایی بگیرند پس از اماده شدن پیتزا 2 دقیقه گریل بالا را روشن کنید سپس پیتزا را بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.