طرز تهیه شله مشهدی
02 آبان 1396
مواد لازم شله مشهدی
گوشت سردست :3 کیلوگرم
برنج :250 گرم
لوبیا چیتی :250 گرم
ماش :1/4 پیمانه
نخود :500 گرم
لوبیا قرمز :250 گرم
بلغور :750 گرم
پیاز :500 گرم
نمک :به میزان لازم
فلفل :به میزان لازم
دارچین :20 گرم
روش تهیه شله مشهدی
گوشت و پیاز خردشده را همراه با نمک و فلفل و 2 لیتر آب میگذایم تا به خوبی بپزد ، و سپس آن را ریش ریش میکنیم .
حبوبات را از قبل خیس کرده و میگذاریم تا نیم پز شود ، سپس بلغور را به آن اضافه میکنیم و بعد از چند جوش برنج را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد .
بعد از پخت ، گوشت و ادویه ها را اضافه کرده و بر روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم ( چمبه ) تا کشدار شود و بعد حرارت را کم کرده و میگذاریم تا دم بکشد .
در نهایت شله مشهدی را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با قیمه تزئین میکنیم .