طرز تهیه خورش بزقرمه کرمانی :
مواد لازم خورش بزقرمه کرمانی رای 4 تا 6 نفر :
مواد لازم
کشک ساییده :3 پیمانه
گوشت سر دست و ماهیچه پرچربی بزغاله :1 کیلو
نخود نیم کوب :2 پیمانه
سیر کوبیده :1 بوته
سیر داغ :به میزان لازم
زعفران حل شده :1 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده :5 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
روغن :به میزان لازم
طرز تهیه خورش بزقرمه کرمانی :
گوشت، پیاز، سیر کوبیده و نخود را با دو لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.سپس حرارت را ملایم کنید.پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نمایید.
*. در دیگ را نیمه باز بگذارید و شعله را بسیار کم کنید تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غلیظ شود.در پایان بزقرمه را در ظرف کشیده و روی آن را با سیر داغ و محلول زعفران تزئین نمایید.
چند نکته :
*. بزقرمه را هم می توانید با نان بخورید و هم به صورت خورش در کنار برنج میل کنید.
*. شما به جای گوشت بزغاله، می توانید از گوشت های قرمز دیگر نیز استفاده کنید.
*. گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسیار لطیف و خوشمزه است. لذا در تهیه این غذا از گوشت بزغاله استفاده می شود و بزقرمه یعنی قرمه ی بزغاله.