رژیم غذایی برای مبارزه با سیاتیک
در طب سنتی توصیه های کاربردی زیادی برای پیشگیری از عود کردن دردها و اسپاسم های عصب
سیاتیک به افراد مبتلا به سیاتیک شده است:
افراد مبتلا به سیاتیک بهتر است از مصرف مواد غذایی با طبع سرد و مرطوب پرهیز کنند. این افراد بهتر
است از مصرف گوشت گوساله و گاو، انواع چاشنی های ترش، ماست و دوغ و حبوبات بپرهیزند یا
مصرف آنها را در طول هفته به حداقل برسانند.
پیاده روی صبحگاهی اما مستمر نیز یکی از بهترین روش ها برای پیشگیری از بروز گرفتگی های
سیاتیک است.
این افراد بهتر است در وعده های غذایی خود به ویژه وعده صبحانه یا میان وعده های صبح و عصر از
شیره انگور و مغز گردو که در گروه مواد غذایی با طبع گرم هستند، استفاده کنند.
افرادی که میزان خلط دم و بلغم در بدنشان زیاد است در مقایسه با دیگر گروه ها استعداد بیشتری در
ابتلا به دردهای سیاتیکی دارند که این گروه نیز با اصلاح شیوه زندگی و رعایت دستورات و رژیم
غذایی مناسب می توانند میزان اخلاط بدن خود را به تعادل برسانند و به این ترتیب احتمال ابتلا به
سیاتیک را کاهش دهند.
علاوه بر این علائم دیگری مانند چاقی و اضافه وزن نیز وجود دارد که استعداد ابتلا به سیاتیک را
افزایش می دهد. افراد چاق به دلیل وزن غیراستاندارد و نامناسب، اصولا به هنگام نشستن و برخاستن و
حتی راه رفتن فشار بیشتری را در مقایسه با افراد طبیعی تحمل می کنند و به همین دلیل احتمال ابتلا به
انقباض های عضلانی در آنها افزایش می یابد و متعاقب آن احتمال بروز سیاتیک نیز چند برابر می
شود.