خواص برنج
06 مرداد 1394
مسلم شده است که ضمن گرفتن پوست و سفید کردن دانه برنج مقدار قابل ملاحظهای از ویتامینها و خواص ضد التهاب
عصبی شلتوک از دست میرود، زیرا این مواد در پوست و در غشای قهوهای برنج وجود دارد.
به علاوه طبق بررسیها روشن شده است که مقدار ویتامینهای موجود در دانه سفید شده نیز در طول مدت زمان انبارداری
برنج به خصوص اگر مدت درازی باشد کم میشود؛
به عبارت دیگر برنج تازه دارای ویتامین بیشتری از برنج کهنه است. دانه برنج دارای مواد غذایی است که تحریکات احشا و
درون معده را آرام میسازد.