خطر رژیمهای غذایی افراطی برای زنان
28 مرداد 1394
زنانی که در رژیم غذایی خود افراط و تفریط می کنند، خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته خود را افزایش می دهند. به علاوه این کار باعث می شود سطح کلسترول خوب خونشان نسبت به زنانی که با اعتدال غذا می خورند، بیشتر کاهش یابد.
زنانی که در طول زندگی شان سه بار اقدام به کاهش سریع پنج کیلوگرم از وزن بدن خود می کنند و بعد دوباره به پرخوری روی می آورند، با خطر بیشتر ابتلا به بیماریهای قلبی مواجهند.
تحقیقات نشان داده است 40 درصد زنان بزرگسال که رژیم لاغری می گیرند، دوباره افزایش وزن می یابند. در ضمن زنان لاغری که رژیم غذایی ضربتی می گیرند نیز میزان کلسترول خوب موسوم به لیپوپروتیین دارای غلظت زیاد پایین است.