خبر
08 مهر 1397
روز شنبه مورخ7/7/ 1397 به مناسبت هفته سلامت قلب و عروقی نشستی با حضور کارشناسان ارشد سلامت و تغذیه و بهداشت روان در محل مدرسه علمیه فاطمیه برگزار گردید. محتوای جلسه بدین شرح می باشد:
1. میزان مصرف نمک و تاثیر آن در سلامت قلب و عروق
2. مصرف سبزیجات و میوه ها
3. پرهیز از مصرف نوشیدنی های گازدار و انرژی زا
4. معرفی مواد افزودنی سرطانزا و پرهیز از آن ها
5. فریز کردن موادغذایی در پاکت های زیپ دار
6. پرهیز از خریدن آب معدنی و استفاده مجدد از بطری آن