جایگاه بلند سبزی خوردن
15 مرداد 1397
?در یک بشقاب سبزی خوردن،گیاه های مختلف با ویژگی های متفاوت حضور دارند ولی تقریبا همه آنها اشتها آور و مقوی گوارش هستند.
?در این میان،بیشترین توصیه به مصرف #ریحان و #نعناع است که به #هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک شایانی می کنند.
❌ البته افرادی که ترش می کنند باید از زیاد خوردن نعناع پرهیز کنند چون می تواند موجب تشدید ریفلاکس شود.
?در رده دوم سبزی ها جعفری و گشنیز قرار دارند که موجب ایجاد تعادل در گرمی وسردی سبزی خوردن و تقویت گوارش می شوند.
?مرزه و ترخون نیز به خاطر مزه تند و تیز و مزاج خیلی گرم و خشک شان دررده سوم قرار می گیرند.
⚠برخی سبزی ها مانند تره و تربچه ،نفاخ اند که باید کمتر استفاده شوند. ترخون و تره نیز در مصرف زیاد مشکل زا هستند.
✅ حجم سبزی خوردن در هر وعده غذا باید معقول باشد وگرنه به عکس گوارش را دچار اختلال می کند.