تحریف حق
فرهنگ مهمترین عامل حفظ هویت و پویایی یک ملت است. به اذعان جامعه شناسان و اندیشمندان حوزه ی مطالعات فرهنگی، فرهنگ دینی بیشترین نقش را در رشد یا انحطاط ملتها و جوامع دارد. در میان ادیان و مذاهب دنیا، فرهنگی ترین مذهب، مذهب تشیع است. در این مذهب شاهد آداب، رسوم و شعائری هستیم ، که در ظرف زمانی معین، تمامی اقشار جامعه را همراه خود می سازد. تقویت هرساله ی فرهنگ دینی در جامعه و تزریق نشاطی دوباره به روحیه ی دینی دینداران و حتی گروههای دارای گرایش های دینی غیرشیعی و یا سکولار است. بدیهی است چنین فرهنگی که مبتنی بر مظلومیت بینی، معنویت جویی، عدالت خواهی، و آینده نگری نجات باورانه است، ظرفیت بالایی برای ایجاد همگرایی دینی در جوامع شیعه و اسلامی و علاقمندان به آن ایجاد می کند.
البته در زمان های که فرهنگ سلطه، در پی طرد دینداری و یا دین داریهای ظلم ستیز است، بدیهی است که هجوم ها به این فرهنگ غنی، مهمترین راهبرد جنگ نرم دشمنان می باشد. آنان در این جنگ، از هر آنچه که بتوانند بر علیه این فرهنگ دینی استفاده خواهند کرد، و چه سلاحی برنده تر از راهبرد جنگ دین بر علیه دین و یا جنگ مذهب بر علیه مذهب.
در این راهبرد با فعالسازی تمامی مذاهب سنتی و نوساخته، تلاش میشود امواج پیاپی شبهه سازی، تخریب، تحریف، کوچک سازی و … بر علیه فرهنگ دینی و مبانی و ارزشهایش صورت بگیرد تا مرحلهای که این فرهنگ اگر نابودپذیر نباشد لااقل به سوی تحریف و انحراف و میان تهی شدن سوق داده شود.
تحریف حق:
سعی در وارونه سازی یا مصادره و ایجاد انحراف در مفاهیم یا مصادیق حق
تضعیف حق:
سعی در محدود و ضعیف کردن جامعهی حق و کم کردن دامنهی اثرگذاری آن
تخریب حق:
جلوگیری از تبلیغ کامل و تحقق کامل حق در جامعه و سعی در ایجاد خلل و تخریب در آن
تعطیل و کتمان حق:
سعی برای نابودی رهبران حق و دین حق و جلوگیری از ارائهی دین حق به جامعه
در این هجومها تلاشی همه جانبه صورت می گیرد تا فرهنگ عاشورائی به هر نحو که شده تخریب شود. امروزه با پیشرفت رسانه ها و تنوع سایتهای اینترنتی و شبکههای ماهوارهای، تلاش میگردد این مهم با توجه به تنوع ظرفیت های انسانی، ناظر به تمام استعدادهای انسانی انجام بگیرد. بدین جهت در بمباران تبلیغاتی و رسانه ای صورت گرفته شاهد آنیم که ناظر به تنوع ابعاد وجودی انسانی، همه گونه پیامهای وارونه مورد تبلیغ قرار میگیرد.