استفاده از لوبیای چشمبلبلی بجای لوبیای قرمز در خورشت قورمهسبزی
خورشت قورمهسبزی جزو غذاهای اصیل ایرانی است که متأسفانه در چند دهه اخیر دستخوش تغییراتی شده است یکی از این تغییرات اضافه کردن لوبیای قرمز بهجای لوبیای چشمبلبلی در ترکیب قورمهسبزی است؛ استفاده از لوبیای قرمز نهتنها نفخ شدید ایجاد میکند بلکه میزان اوره و اسید اوریک خون را بیشتر میکند این در حالیست که با اضافه کردن لوبیای چشمبلبلی چنین حالتی بهوجود نمیآید.
حتی در طرز پخت و طبخ این غذای معروف ایرانی تغییراتی صورت گرفته است و آنهم سرخ کردن سبزی موجود در خورشت قورمهسبزی است در حالی که اصل روش تهیه قورمهسبزی اینگونه نیست، متأسفانه بسیاری از افراد (زنان خانهدار ایرانی) به مقدار روغن موجود در قورمهسبزی توجه بیشتری میکنند به این صورت که هرچه روغن موجود بیشتر باشد آشپز را در تهیه این خورشت ماهرتر میپندارند.
توصیه میشود از سرخ کردن سبزی قورمهسبزی خودداری کنید.