استرامبولی
اسفناج 50 گرم
جعفری 4 شاخه
سیر 2 حبه
فلفل تند 8 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
آرد 250 گرم
ماست یونانی 220 گرم
سس پیتزا 200 گرم
پنیر موزارلای رنده شده 150گرم
کره 250گرم
طرز تهیه
اسفناج و جعفری را خرد کنید. دو حبه سیر را ریز کنید و فلفل ها را به شکل حلقه ای خرد کنید.
کف تاوه را با اسپری روغن چرب کنید و گوشت چرخ کرده را به مدت 6 الی 7 دقیقه تفت دهید. سپس آن را کنار بگذارید. سه چهارم آرد را اندازه بگیرید و کنار بگذارید و آن را برای نچسبیدن خمیر به دست استفاده کنید.بقیه آرد را با ماست، 1 ق غ روغن زیتون، نصف ق چ نمک، داخل ظرف بزرگی ترکیب کنید.
سطحی که می خواهید خمیر را روی آن صاف کنید آرد بزنید سپس خمیر را روی سطح قرار داده و با وردنه پهن کنید. سپس خمیر را روی هم تا کنید و با دست ورز دهید. اگر خمیر به هم نمی چسبد نگران نباشید آنقدر با وردنه صاف کنید و با دست ورز بدهید تا به هم بچسبد. بعد از اینکه خمیر نرم و کشداری به دست آمد آن را به دو نیم تقسیم کنید و با وردنه صاف کنید و در اندازه های مستطیل 6 در 10 در بیاورید.
خمیر صاف شده را در داخل سینی فر قرار دهید. روی هرکدام از خمیرها 2 ق غ سس پیتزا بمالید. سپس گوشت، اسفناج، پنیر و فلفل را دو قسمت کرده و روی هر کدام از خمیرها بریزید.دوباره روی مواد 2 ق غ سس بریزید
کناره های خمیر را در فاصله یک سانتی متری برش بزنید. ابتدا لبه های سر و ته خمیر را تا کنید و بعد لبه های برش خرده را یکی از راست و یکی از چپ مثل بافت مو تا کنید. سپس به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید. تاوه را روی گاز با حرارات ملایم قرار دهید و کره و سیر را به مدت یک الی دو دقیقه تفت دهید. استرامبولی را از فر بیرون بیاورید و کره و سیر را با برس روی آن بمالید و دوباره به مدت 8 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود. سپس از فر بیرون آورید و و بعد از 5 دقیقه سرو کنید.
نوش جان