آشپزی
مواد لازم :
مرغ : ۴ تکه
سس مایونز : یک قاشق غذاخوری
آب : ۲ لیوان
نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
زعفران : نصف استکان
پیاز : ۲ عدد بزرگ
زغال: ۲ عدد
طرز تهیه:
ابتدا مرغها رو با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه.
در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه
حالا مرغها رو با شعله کم سرخ کنید.
شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه.
سس مایونز و آب رو با هم مخلوط کنید و زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید.
سس آماده شده رو کنار بگذارید.
پیازها رو بصورت کبریتی خلال کنید .
بعد از این که مرغها سرخ شد و تموم شد پیاز ها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید.
مرغها رو کف ماهی تابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید.
گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود دو سه قاشق ازش باقی بمونه.
روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و بگذارید وسط ماهی تابه
دو عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید روی فویل نعلبکی
دو سه قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغال ها و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه بدید مرغها حسابی ذغالی و دودی بشن.
نکته:
مقدار سس مایونز و آب بستگی به تعداد مرغها داره، هر چی مرغ بیشتر بشه طبعا از سس و آب و زعفران بیشتری استفاده میشه. قانونش برای ۴ تکه مرغ یک قاشق سس مایونز هست.